Segon Aniversari de Mademoiselle Coline

Home /  Blog  / Segon Aniversari de Mademoiselle Coline

Segon Aniversari de Mademoiselle Coline

Avui és el SEGON ANIVERSARI de Mademoiselle Coline. Un aniversari que arriba en un moment incert i molt difícil per a tots. En aquests moments de recolliment, de tantes emocions, aquest aniversari em porta un agraïr a tots els aquells que durant aquest any m’han ajudat a continuar apostant pel meu projecte.

Moltes gràcies a totes les persones que dia a dia em doneu força, als que pensen en una de les meves peces per dur o regalar, als que valoren el treball artesanal que faig, al que m’envien missatges amb compliments, als que m’ajudeu a donar a conèixer a Mademoiselle Coline. Moltes gràcies per tota aquesta energia que m’omple de satisfacció i em dona forces per seguir avançant ❤️

Comentaris(0)

Deixar un comentari