Alguns em pregunten: ‘i aquests números de les peces?’

Home /  Blog  / Alguns em pregunten: ‘i aquests números de les peces?’

Alguns em pregunten: 'i aquests números de les peces?’

Aquesta peça forma part de la Col·lecció Envie du Passé i és única, el seu número és el 01.01.168:

Els primers números identifica la col·lecció: 01 és la Col·lecció Envie du Passé
El segon grup de nombres identifica la creació: peça número 1
I el tercer grup, identifica la peça antiga: comprada al Marché aux Puces de Porte de Vanves al mes de juliol del 2016. Li vaig comprar a un senyor que té habitualment una petita botiga i que havia comprat una col·lecció de peces a un atelier que va ser creat en 1880 però que va deixar de funcionar. Aquest atelier estava situat on actualment hi ha el Centre Pompidou. Entre elles estava aquesta peça… i la història continua… 🙂

Comentaris(0)

Deixar un comentari

Obri xat
Hola, sóc la Marta, creadora de Mademoiselle Coline, jo mateixa t’ajudaré. Tens algún dubte?