Déjà-vu

Home /  Blog  / Déjà-vu

Déjà-vu

Quan visito els marchés aux puces tinc com un déjà-vu. Em trasllado automàticament a la casa dels meus avis on passava els estius quan era petita. Una casa Modernista plena de detalls. Hi havia unes golfes plenes de coses que en aquell moment no s’utilitzaven. Recordo unes golfes plenes de pols, on hi havia un gran bagul de fusta amb una vaixella, hi havia un llum de llàgrimes penjant de les bigues, quadres, mobles que no es feien servir… quan jo hi era allà recordo tenir una sensació com màgica i d’inquietud a la vegada. Recordo pujar allà i passar-me estona observant tots aquests objectes meravellosos. Quan estic en els marchés aux puces em sento igual, com si busqués un tresor i sabent segur que el trobaré.

A la imatge el meu darrer tresor, aquesta peça Art Nouveau comprada al marché aux puces de Saint-Paul de París.

Comentaris(0)

Deixar un comentari